N-VA wil dat meerderheid meer doet dan alleen aan mobiliteit denken

Op 13 oktober 2023, over deze onderwerpen: Gemeenteraad, Jeugd, Mobiliteit, Openbare werken, Ruimtelijke ordening
Wim Mommaers

Oppositiepartij N-VA vindt dat het gemeentebestuur van Buggenhout meer moet doen dan een oefening maken rond een betere mobiliteit in deelgemeente Opstal.

"Een maand na het verspreiden van onze toekomstvisie voor Opstal, zien we het gemeentebestuur actie ondernemen”, zegt gemeenteraadslid Wim Mommaers (N-VA). “Ik wil zeer duidelijk zijn: wij moedigen elke stap aan die het gemeentebestuur neemt om Opstal te verbeteren. Alleen is het spijtig dat de meerderheid maar actie onderneemt na een initiatief van een oppositiepartij.”

“Bovendien lezen wij dat CD&V alleen enkel iets wil doen aan de mobiliteit in Opstal. Het enige wat het gemeentebestuur doet, is dure studies bestellen. De huidige infrastructuur van de buitenschoolse opvang is verouderd, het behoud van parkeerplaatsen in de kerkomgeving verdient meer aandacht, het verenigingsleven moet voldoende ondersteund worden en verstandige beslissingen, zoals de creatie van een buurtparking in de Molenstraat, blijven uit. Opstal verdient beter”, aldus nog N-VA.

Stef Van Overstraeten

Vrijdag 13 oktober 2023

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is